Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Συμμετοχή Δήμου Παλλήνης στο "ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ"- Ψηφίστε το Γυμναστήριο "Γρηγόριος Λαμπράκης"


Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ" που υλοποιείται από τον όμιλο Εταιριών Procter & Gamble και Carrefour Μαρινόπουλος, οι δύο εταιρίες θα στηρίξουν 5 Αθλητικούς Χώρους σε όλη την Ελλάδα με έως €10.000 ανά κέντρο, δίνοντας τους τη δυνατότητα να επιλέξουν, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε Κέντρου, αθλητικό εξοπλισμό ή εναλλακτικά, μερική ανακαίνιση του χώρου τους.


Ο Δήμος Παλλήνης συμμετέχει σ' αυτήν πρωτοβουλία με το Γυμναστήριο «Γρηγόριος Λαμπράκης» και σας καλεί όλους να στηρίξετε  αυτή την υποψηφιότητα.


Η διαδικασία της ψηφοφορίας για το κοινό, ξεκινά...
το Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012 έως και Σάββατο 28 Ιουλίου 2012 και θα πραγματοποιηθεί μέσα από το site  www.stirizoathlitismo.gr στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά τα βήματα για την καταχώρηση κάθε ψήφου.


Συνοπτικά, η διαδικασία προβλέπει ότι έως και τις 28/7/2012, το κοινό θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα σε 10 προεπιλεγμένους Αθλητικούς χώρους, αυτόν που θέλει να υποστηρίξει.


Τα 5 πρώτα σε ψήφους Κέντρα θα ανακοινωθούν στο κοινό στις 31/8/2012.


Για το διάστημα 14/7/2012 έως και τις 28/7/2012, με κάθε αγορά προϊόντων της P&G στα Carrefour, η P&G θα προσφέρει ένα ποσό χρημάτων για την ενίσχυση των επιλεγμένων εγκαταστάσεων. Η υλοποίηση του προγράμματος θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.


Ψηφίσετε υπέρ τον δικού μας Αθλητικού Κέντρου

Για να ψηφίσετε πατήστε ΕΔΩ