Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση της πλατείας Μακεδονίας στην Δημοτική Ενότητα Γέρακα (photos)


Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση της πλατείας Μακεδονίας στην Δημοτική Ενότητα Γέρακα


Μετά από σχετική απόφαση το Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης για την ανάπλαση της πλατειάς Μακεδονίας στην Δημοτική Ενότητα Γέρακα, οι σχετικές εργασίες πραγματοποιήθηκαν και η πλατεία αποδόθηκε πλήρως στους κατοίκους.


Συγκεκριμένα...
απομακρύνθηκαν όλα τα τραπεζοκαθίσματα και οι κατασκευές από τον χώρο της πλατείας ενώ ταυτόχρονα για να μπορούν να εξυπηρετηθούν και τα καταστήματα, πραγματοποιήθηκε διαπλάτυνση των πεζοδρομίων που βρίσκονται μπροστά από αυτά.


Επίσης πραγματοποιήθηκε καθαρισμός σε όλη την έκταση της πλατείας.


Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παλλήνης υλοποίησε το συγκεκριμένο έργο υποδομής και ανάπλασης, σεβόμενη τον χαρακτήρα που η καθημερινότητα των κατοίκων έχει προσδώσει στην κεντρική πλατεία της πόλης αφού αποτελεί ένα σημείο αναφοράς και προσανατολισμού για τους πολίτες.


Με στόχο την λειτουργικότητα και την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παλλήνης συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί παρεμβάσεις αναβάθμισης κοινόχρηστων χώρων και καλυτέρευσης αστικού περιβάλλοντος σε κάθε γειτονία της πόλης και στις τρεις δημοτικές ενότητες του Ενιαίου Καλλικρατικού Δήμου.