Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Πρόεδρος Νηρέα Γέρακα: Δε θα πούμε όχι στην άνοδο στην Α1 κατηγορία

Ένας εκ των εμπνευστών της δημιουργίας του Νηρέα Γέρακα και σημερινός πρόεδρος του συλλόγου, ο Χρήστος Παπαδόπουλος μίλησε στην pisina.net για τις δραστηριότητες του συλλόγου. Ο σύλλογος αριθμεί 220 μέλη και δραστηριοποιείται στην κολύμβηση και το πόλο. Παλαιότερα ανέπτυσσε και την τεχνική κολύμβηση, όμως λόγω χώρου αυτό σταμάτησε πριν μερικά χρόνια.

Μιλώντας για τα τμήματα του συλλόγου και κυρίως για το πόλο που φέτος διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία του είπε:
"Ο Νηρέας λειτουργεί με πολύ οργανωμένο τρόπο στην ανοιχτή πισίνα του Γέρακα έχοντας δίπλα του μεγάλο ανταγωνισμό, αφού υπάρχουν σημαντικές εστίες κολύμβησης και υδατοσφαίρισης κυρίως με τα σχολεία της ελληνογερμανικής αγωγής, αλλά και τα κολυμβητήρια των Μελισσίων και του Ωκεανού, που βρίσκεται στην περιοχή της Παλλήνης."

Για το τμήμα πόλο που συντηρείται από το 2006 και φέτος έχει φτάσει στα πλέι οφ της Α2: 
"Κάνουμε αργά και σταθερά βήματα. Βασιζόμαστε σε γηγενείς αθλητές. Είμαστε πέντε χρόνια στην κατηγορία και με την παρουσία 2-3 πολύ καλών παικτών κάναμε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Δε θα πούμε όχι στην άνοδο στην Α1 κατηγορία. Υπάρχει όμως διάχυτος ο προβληματισμός αφού οι καιροί είναι δύσκολοι και θα πρέπει αν ανέβουμε να πραγματοποιήσουμε μια αξιοπρεπή πορεία. Ακόμα έχουμε δρόμο. Στο βάθος του μυαλού μας έχουμε την άνοδο στην Α1. Τα παιδιά είναι μια πολύ καλή παρέα που αθόρυβα προσπαθεί να δημιουργήσει ιστορία για τον Νηρέα."

Για τις υποδομές του Νηρέα Γέρακα υπογράμμισε:
"Υπάρχουν πολύ καλές υποδομές. Έχουμε τη μοίρα που συνοδεύει τα μικρά σωματεία, που χάνουν ικανούς αθλητές από τους μεγάλους συλλόγους. Παρά το γεγονός αυτό συνεχίζουμε με δημιουργικό ρυθμό. Μην ξεχνάτε πως ο Νηρέας διοργανώνει και ένα τουρνουά που είναι σε ετήσια βάση για μικρά παιδιά."

Για το τουρνουά:
"Το τουρνουά μας έχει καθιερωθεί. Είναι μια σπουδαία πρωτοβουλία κι αυτό είναι σημαντικό."
Στην κολύμβηση: Επικεφαλής ο Γιάννης Βελέντζας και συνεργάτες του οι Βαγγέλης Μπουλούγαρης, Όλγα Σινακιρίδου, Μιχάλης Λιάππας.

Στο πόλο: Επικεφαλής είναι ο Κώστας Σπηλιώπουλος, με συνεργάτες τους Τάσο Σχίζα, Θωμά Τσακιράκη και Παύλο Παπαδόπουλο.