Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Μήνυμα Δημάρχου Παλλήνης στους υποψήφιους των Πανελληνίων Εξετάσεων

Με την ευκαιρία έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή των υποψηφίων στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, ο Δήμαρχος Παλλήνης, κ. Αθανάσιος Ζούτσος εκφράζει την στήριξή του στους μαθητές και στις μαθήτριες για την σημαντική αυτή στιγμή της ζωής τους και μεταφέρει τις πιο ειλικρινείς ευχές του στους ίδιους και στις οικογένειές  τους για καλή επιτυχία.


Στο μήνυμά του αναφέρει τα εξής:

"Εύχομαι ολόθερμα ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, που σήμερα δίνουν μία από τις σημαντικές τους μάχες στο στίβο της ζωής.
Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μόνο μία από τις πρώτες μάζες της ζωής σας. Όχι όμως η μοναδική. Γι αυτό πάντα να κυνηγάτε τους στόχους και τα όνειρά σας, που θα αναδείξουν τις δεξιότητές σας και θα σας δυναμώσουν ως αυτόνομες προσωπικότητες.
Εύχομαι οι προσπάθειες του καθενός ξεχωριστά, αλλά και των οικογενειών σας, που σε μία δύσκολη περίοδο σας στήριξαν ουσιαστικά, να ανταμειφθούν. Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς, για όσα σας μετέδωσαν ώστε να ανταποκριθείτε με τον καλύτερο τρόπο, όχι μόνο στις εξετάσεις, αλλά και στα επόμενα βήματα της ζωής σας.
Με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, δύναμη, επιμονή και αισιοδοξία, ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ σε όλους τους υποψηφίους"

Ο Δήμαρχος Παλλήνης,
Αθανάσιος Ζούτσος.