Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Σινέ Παλλήνη - Από Πέμπτη 27 Ιουλίου έως Τετάρτη 2 Αυγούστου(trailer)

Ο θερινός κινηματογράφος Σινέ Παλλήνη, βρίσκεται ένα βήμα μόλις στρίψουμε δεξιά από τη Λεωφόρο Μαραθώνος, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 3.
Σε ένα, έτσι κι αλλιώς ασυνήθιστο περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από αναρριχητικά φυτά μπορείτε να απολαύσετε την ταινία σας. Ο χώρος είναι άνετος και πρόσφατα ανακαινισμένος, ενώ διαθέτει και dolby surround σύστημα. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το μπαρ και να ζητήσετε δροσιστικά καλοκαιρινά κοκτέιλ αλλά και κρύα πιάτα.

Δες ακόμα: Σινέ Γέρακας - Από Πέμπτη 27 Ιουλίου έως Τετάρτη 2 Αυγούστου

Το Μόνο Αγόρι στη Νέα Υόρκη
The Only Living Boy in New York

Σκηνοθεσία:  Μαρκ Γουέμπ
Πρωταγωνιστούν:  Τζεφ Μπρίτζες, Κέιτ Μπεκινσέιλ, Πιρς Μπρόσναν, Κάλουμ Τέρνερ
Διάρκεια: 88'
Ώρα έναρξης: 21.00/23.00

Ο νεαρός Τόμας δεν είναι το νευρωτικό αμερικανάκι, που ψάχνεται και αναστατώνει το φιλικό και το οικογενειακό περιβάλλον γύρω του. Καταφέρνει όμως το ίδιο αποτέλεσμα, ερευνώντας με σοβαρότητα και με μια ωριμότητα, που αποκτά στην πορεία (το κλισέ είναι «πορεία προς την ενηλικίωση»).

Ο νεαρός Τόμας (τον υποδύεται υπέροχα ο Κάλουμ Τέρνερ) είναι τυχερός, διότι έχει ως «δάσκαλο» έναν πρόθυμο γείτονα (που τον υποδύεται έξοχα ο Τζεφ Μπρίτζες, ερμηνευτικά ωριμότερος παρά ποτέ), ο οποίος τον βοηθά να ξεπεράσει την πρώτη του ερωτική απογοήτευση και είναι ακόμα πιο τυχερός, διότι αποκτά και «δασκάλα», που δεν είναι άλλη από την ερωμένη του πατέρα του (της οποία το ρόλο κρατά η πολύ καλή Κέιτ Μπέκινσεϊλ).

Με τα εκπαιδευτικά εφόδια που του παρέχουν αυτά τα δύο άτομα, ο Τόμας (το μοναδικό «ζωντανό» αγόρι στη Νέα Υόρκη) θα βαλθεί να διορθώσει τα στραβά που βλέπει γύρω του και πρώτο απ’ όλα, την εξωσυζυγική σχέση του πατέρα του (ο Πιρς Μπρόσναν, έξοχος και αυτός).

Με ένα σενάριο εξαιρετικά ενδιαφέρον, αυτή η ταινία σχέσεων, μπορεί να θυμίζει Γούντι Άλεν, αλλά δεν είναι. Απουσιάζουν οι νευρώσεις, διαθέτει ήπιους χαρακτήρες, που υποφέρουν μεν από εσωτερικές συγκρούσεις, αλλά δεν τις εξωτερικεύουν με τρόπο που σοκάρουν και εκνευρίζουν τους άλλους, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, που δεν αναφέρω για να μη χαλάσω τη μαγεία της ταινίας, της οποίας το μελοδραματικό φινάλε αφαιρεί πόντους ώστε να χαρακτηριστεί «εξαιρετική».
Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 3 & Λεωφ. Μαραθώνος
Τηλ: 210 6666815, 210-6666284
Εισιτήρια: 
  • Γενική είσοδος: € 7.50 
  • Παιδιά έως 12 ετών/φοιτητές/άνεργοι: € 6.00
  • Κάθε Τετάρτη: Γενική είσοδος € 5.00, Παιδικές ταινίες € 6.00