Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στον Δήμο Παλλήνης

Ο Δήμος Παλλήνης, στηρίζοντας ενέργειες και δράσεις που ενισχύουν την κοινωνική αλληλεγγύη και προβάλουν την ιδέα του κοινωνικού εθελοντισμού, καλεί όλους τους κατοίκους και τους φορείς της πόλης μας να δραστηριοποιηθούν ως εθελοντές αιμοδότες, προσφέροντας το σημαντικότερο δώρο ζωής στην επόμενη Εθελοντική Αιμοδοσία.  

Δες ακόμα: Βραβείο SILVER ο Δήμος Παλλήνης στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα UCHE

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου , στο Δημαρχείο της Παλλήνης(Φειδιππίδου 25Α, Πλατεία Ελευθερίας, Παλλήνη),από τις 09:00 έως τις 13:00. 

Μήνυμα Δημάρχου
Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος στηρίζοντας τις ενέργειες και δράσεις που ενισχύουν την κοινωνική αλληλεγγύη και προβάλλουν την ιδέα του κοινωνικού εθελοντισμού ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ του κατοίκους και τους φορείς της πόλης να επιδείξουν κοινωνική ευαισθησία στηρίζοντας την αιμοδοσία του Δήμου “χαρίζοντας ΑΙΜΑ .... δώρο ελπίδας , δώρο ζωής”

Επιβράβευση εθελοντών
Ο Δήμος θέλοντας να ευχαριστήσει θερμά και να επιβραβεύσει τους εθελοντές αιμοδότες για την ανιδιοτελή ανθρωπιστική προσφορά τους, και ειδικότερα τους νέους ηλικιακά αιμοδότες (20-30 ετών) που μπορεί να αποτελέσουν φωτεινό παράδειγμα για την προσέλκυση περισσότερων νέων ανθρώπων, δωρίζει δώρα επιβράβευσης με κλήρωση.

Με την ευγενική υποστήριξη
Εξωραιστικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος “ ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ”
Εξωραιστικό & Πολιτιστικός Σύλλογος “ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ”