Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

H ΕΥΔΑΠ διέγραψε οφειλές ύψους 565.000 ευρώ

Σε διαγραφή ληξιπρόθεσμων οφειλών ύψους 565.000 ευρώ για τα τιμολόγια των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που εντάχθηκαν στις ρυθμίσεις του Νόμου 4389/2016 προχώρησε η ΕΥΔΑΠ.


Δες ακόμα: Ενημέρωση για τη διαχείριση του δημοτικού δικτύου ύδρευσης του Δήμου Παλλήνης

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας η ΕΥΔΑΠ διέγραψε οφειλές ύψους 565.000 ευρώ, στο πλαίσιο υλοποίησης πολιτικών με θετικό πρόσημο για την κοινωνία και κυρίως για τους πολίτες οι οποίοι αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμα και τα απολύτως αναγκαία.

Στήριξη δικαιούχων Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης
Η συγκεκριμένη απόφαση ενισχύει την εφαρμογή του Έκτακτου Ειδικού Τιμολογίου, με το οποίο η ΕΥΔΑΠ στηρίζει τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, και προσφέρει επαρκή δωρεάν ποσότητα νερού, βοηθώντας τους να αντεπεξέλθουν πλήρως στις υποχρεώσεις τους.

Δήλωση 
Διευθύνοντος Συμβούλου ΕΥΔΑΠ
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Ιωάννης Μπενίσης, δήλωσε: «Έχοντας ως πυρήνα την προστασία των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία, συνεχίζουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες οι οποίες προσφέρουν ηθική και οικονομική ανακούφιση και δημιουργούν προστιθέμενη αξία στην κοινωνία. Παραμένουμε αρωγός στους πολίτες που έχουν ανάγκη».