Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

200.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ... ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!

Πολλές φορές δεν μπορείς να περιγράψεις αυτό που νιώθεις γιατί είναι τόσο έντονο που δεν γίνεται να αποτυπωθεί πατώντας μερικά πλήκτρα στον υπολογιστή σου.


Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως νιώθω ευγνώμων, που όλα αυτά τα χρόνια βλέπω την επισκεψιμότητα του blog μου να αυξάνεται ραγδαία δίνοντάς μου ένα μεγάλο κίνητρο για να συνεχίσω και να γίνω καλύτερος.

Είναι σαφές πως επιλέγοντας την ποιοτική ενημέρωση, και όχι την ενημέρωση του τύπου "ΣΟΚ!!Δείτε το πριν το κατεβάσουν..", δεν περιμένω να έχω τόσο υψηλή επισκεψιμότητα όσο άλλα blogs της ευρύτερης περιοχής. 

Το να τα έχω όμως καλά με την συνείδησή μου νομίζω πως είναι το σπουδαιότερο όλων.

Σας ευχαριστώ που αυτά τα 6 χρόνια επιλέξατε, για την ποιοτική σας ενημέρωση, το komninakisblogspot. Βέβαια, για να μην περιαυτολογώ, υπάρχουν και άλλα blogs(μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού) τα οποία εκτιμώ και επισκέπτομαι και εγώ καθημερινά.

Επίσης με κάνει πανευτυχή να βλέπω πως το 73.2% των επισκεπτών είναι από 18-44 ετών. Ενώ, για την ιστορία, πάνω από το  91% επισκέπτεται το komninakisblogspot από το κινητό του ή από το tablet του. Τέλος, όταν παραπάνω αναφέρθηκα για "ραγδαία αύξηση", εννοούσα πως μέχρι πέρυσι(στα 5 χρόνια λειτουργίας τους blog) η επισκεψιμότητα ήταν στις 100.000 και μέσα σε έναν χρόνο διπλασιάστηκε στις 200.000!!


200.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ... ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!
komninakisblogspot