Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

«Χρυσά» και τα κορίτσια της ενόργανης - ρυθμικής της Δ.Ε.Παλλήνης

Μια ακόμα χρυσή διάκριση απέσπασε η ομάδα ενόργανης-ρυθμικής Δ.Ε.Παλλήνης στο 7ο Cosmogym Contest το οποίο έλαβε χώρα στο αθλητικό κέντρο «Γεώργιος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, το τριήμερο 22-24 Ιουνίου. Στην εν λόγω διοργάνωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, συμμετείχαν πάνω από 7.000 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Δες ακόμα: Δείτε το «χρυσό» πρόγραμμα των κοριτσιών της Δ.Ε. Γέρακα (vid)

Η νικητήρια ομάδα συμμετείχε στην κατηγορία Ίσθμια με το πρόγραμμα «Το Μαγεμένο Δάσος» το οποίο αποτελούνταν από 36 αθλήτριες 10 - 23 ετών μαγεύοντας κοινό και κριτικούς κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Σημειώνεται, ότι ο Δήμος Παλλήνης αποτέλεσε τον μοναδικό δήμο που έλαβε την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία, καθώς οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ανήκαν σε αθλητικά σωματεία. Ακόμα στον ίδιο διαγωνισμό στην κατηγορία Νέμεα Β με το πρόγραμμα «Ο Φεγγαροσκεπαστής», το οποίο αποτελούνταν από 31 αθλήτριες 7-14 ετών, κατάφερε να αποσπάσει το χάλκινο μετάλλιο.

Θερμά συγχαρητήρια, σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στην προπονήτρια κα Έφη Μπλέτσα για την μοναδική διάκριση που μας χάρισαν, αποτέλεσμα σκληρής και επιμελούς δουλειάς.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι στις 15 Ιουνίου τα δημοτικά προγράμματα ενόργανης-ρυθμικής Δ.Ε. Γέρακα έλαβαν και αυτά μια χρυσή διάκριση στο Πανελλήνιο Διαγωνισμό EGO ASTRO GYM 2018 για δεύτερη συνεχή χρονιά.

O Δήμαρχος Παλλήνης, Αθανάσιος Ζούτσος εκφράζει τη συγκίνηση και τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές που επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα των δημοτικών προγραμμάτων προάγοντας παράλληλα το πνεύμα του αθλητισμού.