Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς του ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Παλλήνης

Με ένα πολύ όμορφο παραμύθι υποδέχτηκαν το καλοκαίρι οι μαθητές και το προσωπικό του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Παλλήνης.
Με δημιουργικό πνεύμα και χαρούμενη διάθεση γέμισε την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 το Οινοποιείο Πέτρου στην Παλλήνη. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Κέντρου Δημιουργικής Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α. του Δήμου Παλλήνης μας προκάλεσαν στην θεατρική τους παράσταση.

Φέτος, επέλεξαν να παρουσιάσουν ένα πολύ όμορφο παραμύθι, το «Χωρίς Αλάτι».Ντυμένοι μάγειροι, πριγκίπισσες και βασιλείς ταξίδεψαν το κοινό και μετέδωσαν μηνύματα για τις σημαντικές αξίες γεμάτα συναίσθημα, δύναμη και αισιοδοξία.

Με γρήγορους διαλόγους και διασκεδαστικές ατάκες, αλλά και αυτοσχεδιασμούς, δημιούργησαν μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, που κέρδισε το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων.

Φυσικά, το αποτέλεσμα αυτό δεν θα υπήρχε, χωρίς τη συμβολή του προσωπικού του Κέντρου, που δίνει καθημερινά τον καλύτερο του εαυτό προσέχοντας, διδάσκοντας και φροντίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά, που φοιτούν στο Κέντρο. Η υπεύθυνη του Κ.Δ.Α.Π. Μαριλένα Γούνια, καθώς και όλο το προσωπικό, που καθημερινά βρίσκεται εκεί, δηλαδή οι Κατερίνα Μπατσούλη, Γιάννης Πολίτης, Θωμάς Μέλλος και Αντώνης Ορφανίδης δουλεύουν με αγάπη για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Κάτι που αποτυπώθηκε και στη φετινή γιορτή, καθώς τα είχε όλα. Θέατρο, μουσική, κέφι και φυσικά όλα τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους. Στο τέλος, εκτός από τις πολύ ωραίες εντυπώσεις, τα παιδιά υποσχέθηκαν να μας ξανακαλέσουν σε τόσο όμορφες βραδιές τους.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος, ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος, που βρέθηκε σε μία τόσο όμορφη βραδιά, για την οποία, όπως είπε «όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό». Παράλληλα, εξήρε το έργο, που επιτελείται στο Κέντρο, ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη συνεισφορά του προσωπικού σε αυτό. Κλείνοντας τόνισε ότι «η εμπιστοσύνη των γονιών προς το Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α. του Δήμου μας αποτελεί ευθύνη για τη Δημοτική Αρχή, ώστε να συνεχίσει με κάθε τρόπο την υποστήριξη της σημαντικής αυτής δουλειάς».