Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Χρυσή κατάκτηση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τα κορίτσια της Δ.Ε. Γέρακα(pics)

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα κορίτσια της Δ.Ε. Γέρακα στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό EGO ASTRO GYM 2018 στην κατηγορία ουράνιο τόξο με βαθμολογία 90.80 Βαθμούς με τίτλο προγράμματος "216 χρόνια φυλακισμένη", ένα πρόγραμμα που συνδύαζε στοιχειά ενόργανης ρυθμικής και ακροβατικής γυμναστικής.


Οι αθλήτριες, έχοντας κατακτήσει τη χρυσή θέση, συμμετείχαν και στο gala της διοργάνωσης με τις κορυφαίες ομάδες γενικής γυμναστικής για το 2018 την Κυριακή 17 Ιουνίου. Η ομάδα πάλι ξεχώρισε και απέσπασε το δυνατό χειροκρότημα του ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου έχοντας την καλύτερη βαθμολογία από τις ομάδες του ουράνιου τόξου με 97.00 βαθμούς.

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε ξεχωρίσει για τον περίπλοκο συνδυασμό ακροβατικών ασκήσεων, προκαλώντας μεγάλη αίσθηση στο κοινό στην παρουσίασή του στις 3 Ιουνίου στο 1ο Αθλητικό Κέντρο Γέρακα στο πλαίσιο της Αθλητικής Άνοιξης του Δήμου Παλλήνης.

Τα παιδιά αφιέρωσαν το πρόγραμμα τους στην αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη για τους αγώνες που είχε δώσει για την επιστροφή των μάρμαρων στη χωρά μας.


Συγχαρητήρια στους καθηγητές, Μαρία Γεροντίδου και Κώστα Τόγια!!