Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός του Λόφου Παλλήνης(Pics)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εθελοντική δράση καθαρισμού του Δημοτικού Πάρκου Πεδίου Άρεως στο Λόφο Παλλήνης με την ενεργό συμμετοχή εθελοντών.


Ο εθελοντικός καθαρισμός πραγματοποιήθηκε από τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Λόφος Παλλήνης» σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Γέρακα υπό την αιγίδα του Δήμου Παλλήνης
και την συνεργασία του Σ.Π.Α.Π. όπου συμμετείχε στο πλαίσιο σειράς δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Στόχος της δράσης των Συλλόγων αυτών ήταν η προστασία, η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και η φροντίδα του Περιβάλλοντος.

Σε μία κοινή ιδέα για την φροντίδα του Περιβάλλοντος, η Πρόεδρος του Λόφου Παλλήνης κα Λεβειδιώτη και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κα Δημητροπούλου οργάνωσαν την δράση.

Με κεντρικό σύνθημα «Η φροντίδα του Περιβάλλοντος μας αφορά όλους!»,
μικροί και μεγάλοι φίλοι του Περιβάλλοντος, γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος καθάρισαν το Δημοτικό Πάρκο Πεδίου Άρεως στο Λόφο Παλλήνης από χόρτα, ξερά κλαδιά και απορρίμματα.

Παρόντες στη δράση ήταν ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης Κωνσταντίνος Σμέρος, ο Αντιπρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων Αρτέμιδας Πέτρος Πουλάκης, o Αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Παλλήνης Βασίλειος Δημητριάδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Παλλήνης Δημήτριος Μπαξεβάνης, η Αντιδήμαρχος Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Δήμου Παλλήνης Καλλιόπη Ζινέλη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδας Παναγιώτης Μπάτρης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παλλήνης Νικόλαος Παπανικολάου και ο Τοπικός Σύμβουλος Γέρακα Ευάγγελος Κομνηνάκης.


πηγή
Photo credits: www.facebook.com/hlias.pachisb