Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στον Δήμο Παλλήνης τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018, προβλέπεται ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ (κατηγορία κινδύνου 4) για την Ανατολική Αττική.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικούς δρόμους του Δήμο Παλλήνης
Σε εφαρμογή θα τεθεί η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, που αφορά την προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε δασικούς δρόμους και ευπαθείς περιοχές του Δήμου Παλλήνης.

Η απόφαση θα ισχύει από τις 07:00 έως και τις 19:00 και προβλέπει απαγόρευση κυκλοφορίας στις παρακάτω περιοχές:
  • Στους δρόμους του Περιαστικού Δάσους της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας το οποίο συνορεύει Δυτικά µε το κεντρικό ρεύµα της Λεωφ. Ανθούσας-Παλλήνης και τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της δημοτικής ενότητας Ανθούσας, βόρεια µε το Δήµο Πεντέλης, νότια µε το Δήμο Παλλήνης και ανατολικά µε την δημοτική ενότητα Πικερμίου.
  • Στο Λόφο Λεβίδι της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης
Το συγκεκριμένο μέτρο θα τίθεται σε ισχύ κάθε φορά που ο «Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αναφέρει πρόβλεψη κατηγορίας κινδύνου πυρκαγιάς 4 (Πολύ Υψηλή) & 5 (Κατάσταση Συναγερμού).

Σε οδούς που αναφέρονται στην ανωτέρω απόφαση και στις οποίες υπάρχουν κατοικίες, επιτρέπετε η διέλευση οχημάτων και κατοίκων.


Δες αναλυτικά την απόφαση για όλους τους Δήμους της Ανατολικής Αττικής εδώ

Δες συμβουλές για την πρόληψη πυρκαγιών εδώ