Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικούς δρόμους την Τετάρτη 8 Αυγούστου στον Δήμο Παλλήνης

Σε εφαρμογή τίθεται η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, που αφορά την προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε δασικούς δρόμους και ευπαθείς περιοχές του Δήμου Παλλήνης, για την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018, καθώς, σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας προβλέπεται ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ (κατηγορία κινδύνου 4) για την Ανατολική Αττική.

Η απόφαση θα ισχύει από τις 07:00 έως και τις 19:00 και προβλέπει απαγόρευση κυκλοφορίας στις παρακάτω περιοχές:
  • Στους δρόμους του Περιαστικού Δάσους της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας το οποίο συνορεύει Δυτικά µε το κεντρικό ρεύµα της Λεωφ. Ανθούσας-Παλλήνης και τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της δημοτικής ενότητας Ανθούσας, βόρεια µε το Δήµο Πεντέλης, νότια µε το Δήμο Παλλήνης και ανατολικά µε την δημοτική ενότητα Πικερμίου.
  • Στο Λόφο Λεβίδι της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης
Το συγκεκριμένο μέτρο θα τίθεται σε ισχύ κάθε φορά που ο «Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αναφέρει πρόβλεψη κατηγορίας κινδύνου πυρκαγιάς 4 (Πολύ Υψηλή) & 5 (Κατάσταση Συναγερμού).

Σε οδούς που αναφέρονται στην ανωτέρω απόφαση και στις οποίες υπάρχουν κατοικίες, επιτρέπετε η διέλευση οχημάτων και κατοίκων.

Δες αναλυτικά την απόφαση για όλους τους Δήμους της Ανατολικής Αττικής εδώ