Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Δείτε τα νέα γεωγραφικά όρια των Δημοτικών Σχολείων του Γέρακα

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης στην 6η/2016 συνεδρίαση, όρισε τα νέα γεωγραφικά όρια των Δημοτικών Σχολείων του Γέρακα έχοντας υπόψη:

  1. Τη μετεγκατάσταση του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα στο νέο κτίριο επί της οδού Αισώπου
  2. Τη γεωγραφική γειτνίαση των μαθητών με τις σχολικές μονάδες
  3. Την οργάνωση και ανάγκη ισοκατανομής του μαθητικού δυναμικού των δημοτικών σχολείων
  4. Το 154/8-4-2016 έγγραφο όλων των διευθυντών των δημοτικών σχολείων με το οποίο μας διαβιβάζουν την ομόφωνη πρόταση τους για τον καθορισμό των ορίων στα δημοτικά σχολεία του Γέρακα του Δήμου Παλλήνης

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ:

Λεωφόρος Μαραθώνος- Κοιμήσεως Θεοτόκου-Εθνικής Αντιστάσεως- Χίου- Χαλκίδος-Αττικής- Βέροιας- Μαγνησίας- Κομοτηνής- Λεωφόρος Μαραθώνος.

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ:

Περικλέους- Φαρσάλων-Πατρών-Αριστείδου-Αριστοτέλους-Περικλέους-Κλεισθένους-Δάμωνα-Εθνικής Αντιστάσεως-Περικλέους.

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ:

Λεωφόρος Μαραθώνος-Κλεισθένους-Μανιακίου-Κνωσού-Αγίας Λαύρας- Εθνικής Αντιστάσεως- Κοιμήσεως Θεοτόκου-Λεωφόρος Μαραθώνος.

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ:

Αριστείδου-Αγίου Νεκταρίου-Βοιου-Πεντέλης-Ασπασίας-Όρια Δήμου Πεντέλης-Κλεισθένους-Αναπαύσεως-Άνοιξης-Ανθέων-Μυρτιάς- Κλεισθένους-Αριστείδου.

5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ:

Χίου-Χαλκίδος-Αττικής-Βέροιας-Νάουσας-Περικλέους-Εθνικής Αντιστάσεως-Δάμωνα-Κλεισθένους-Μανιακίου-Κνωσού-Αγίας Λαύρας-Εθνικής Αντιστάσεως-Χίου.

6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ:

Λεωφόρος Μαραθώνος-Λεωφόρος Σπάτων-Θεοτοκοπούλου-Παράσχου-Σολωμού-Λίτρα-Σπάτων-Παλαμά-Λεωφόρος Μαραθώνος.

7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ:

Περικλέους – Ανθέων (και προέκταση αυτής ως Ελ. Βενιζέλου ) - Μυρτιάς (εξ’ ολοκλήρου) - Κλεισθένους-Αριστείδου – Αριστοτέλους – Περικλέους.

Τα παραπάνω όρια θα ισχύσουν από το σχολικό έτος 2016-2017, τόσο για τις εγγραφές των νέων μαθητών στην Α’ Τάξη των σχολείων, όσο και για τους ήδη φοιτούντες μαθητές στα δημοτικά σχολεία του Γέρακα, διότι μόνο έτσι μπορούν τα σχολεία με την υπάρχουσα υποδομή να δεχτούν το σύνολο των μαθητών της Α’ τάξης και να λειτουργήσουν ομαλά.

Για το λόγο αυτό, προτείνεται, η μετεγγραφή όσων μαθητών απαιτείται, με βάση τα νέα όρια των σχολικών περιφερειών, μεταξύ των 2ου ,4ου, 5ου, και 7ου, Δημοτικών Σχολείων του Γέρακα.


Διαβάστε επίσης:


Σ.Μ.Α. Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ