Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Ο Κωστής Σμέρος νέος πρόεδρος του Δημοτικου Συμβουλίου Παλλήνης


Ο Κωστής Σμέρος είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης έπειτα από την εκλογή του, όπου πραγματοποιήθηκε και μάλιστα ψηφίστηκε από το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου.


Ο Κωστής Σμέρος γεννήθηκε το 1986 στη Παλλήνη.Είναι απόφοιτος του τμήματος "Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών" του Παντείου Πανεπιστημίου  και κάτοχος του Μεταπτυχιακού προγράμματος "Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση και Βιώσιμη Ανάπτυξη".Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα "Ο Δημότης της Ανατολικής Αττικής" και έχει συνεργαστεί με την εφημερίδα "Νεολόγος". Το 2010 εκλέχθηκε μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Παλλήνης όπου διετέλεσε αντιπρόεδρος(2011-2012) και στη συνέχεια Πρόεδρος(2013-2014). Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης, ενώ μέχρι σήμερα είναι Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου.

Η ανακοίνωσή του μέσω facebοok:

"Σήμερα, ένιωσα την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να εκλεγώ πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά όλες και όλους τους συναδέλφους, ανθρώπους με πορεία στην αυτοδιοίκηση, στην επιστήμη, στον επαγγελματικό στίβο για την εμπιστοσύνη τους. Αυτή η εμπιστοσύνη αποτελεί για εμένα ευθύνη.
Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Παλλήνης, Θανάση Ζούτσο για την τιμητική πρόταση, με την οποία με περιέβαλλε.
Θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη και την τιμή.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης έχει αποδείξει ότι δημοκρατικά και συλλογικά έχει πάρει θέση για σημαντικά ζητήματα της Ανθούσας, του Γέρακα και της Παλλήνης. Αποτελεί ένα όργανο στο οποίο εκφράζονται απρόσκοπτα όλες οι απόψεις από όλες τις πλευρές οι οποίες το απαρτίζουν.
Αυτή την παρακαταθήκη οφείλουμε να την διατηρήσουμε και να την ενισχύσουμε. Ιδιαίτερα μετά τη θητεία του προέδρου Άγγελου Λιακόπουλου, κατά την οποία αναδείχθηκε η δημοκρατική διαδικασία και άψογη λειτουργία του οργάνου."