Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

ΑΕ Γέρακα: Ανανέωσε το τεχνικό δίδυμο Σαβούρδος-Βαγενάς - Ο Σπύρος Σδράλαγκας τεχνικός διευθυντής

Με προσεκτικές, καλά σχεδιασμένες και με ουσιαστικές κινήσεις, προχωράει ο αγωνιστικός και μεταγραφικός σχεδιασμός στον Γέρακα.

Με βάση αυτή τη φιλοσοφία που έχει να κάνει με την αλλαγή δομής η διοίκηση του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Μάρα προσέλαβε τον Σπύρο Σδράλαγκα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου.


Ο Σπύρος Σδράλαγκας θα έχει την ευθύνη από το συγκεκριμένο πόστο όχι μόνο στην ανδρική ομάδα αλλά και σε όλα τα τμήματα υποδομής. Έχει εργαστεί σαν τεχνικός διευθυντής και σαν τεχνικός με επιτυχία σε πολλές ομάδες όπως μεταξύ άλλων στην ομάδα του Ρότσα, σε Γλυκά Νερά, Κορωπί, Βριλήσσια, Κένταυρο Βριλησσίων και σε πολλές ακόμα ομάδες.

Η πρόσληψη του Σπύρου Σδράλαγκα στην θέση του τεχνικού διευθυντή έχει δύο βασικούς στόχους. Ο πρώτος είναι να οργανωθούν καλύτερα οι ακαδημίες του συλλόγου ώστε σε διάστημα τριών χρόνων η πρώτη ομάδα να αρχίσει να πλαισιώνεται από παιδιά προερχόμενα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ο δεύτερος στόχος είναι οι παίκτες να αφομοιώσουν την τεχνογνωσία του Σπύρου Σδράλαγκα και το στοιχείο αυτό να το εκμεταλλευτεί η ομάδα σε όλο της το φάσμα.

Σπύρος Σδράλαγκας: Τεχνικός Διευθυντής ΑΕ Γέρακα, UEFA qualified

Στο μεταξύ και όπως ήταν αναμενόμενο να συμβεί η διοίκηση του συλλόγου ανανέωσε την συνεργασία με το τεχνικό δίδυμο που το αποτελούν οι Θανάσης Σαβούρδος-Μάκης Βαγενάς.

Εντός των επομένων ημερών αναμένονται εξελίξεις στα άλλα μεταγραφικά θέματα του Γέρακα.


πηγή:abola.gr