Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Σινέ Γέρακας - Από Πέμπτη 27 Ιουλίου έως Τετάρτη 2 Αυγούστου(trailer)

Ο κινηματογράφος Σινέ ΓΕΡΑΚΑΣ HD DIGITAL έχει αίθουσα 400 θέσεων, με τη μεγαλύτερη οθόνη θερινού κινηματογράφου στην Ελλάδα (16m Χ 7m) και τα τελειότερα μηχανήματα ψηφιακής εικόνας High Definition Digital και ήχου Dolby Sourround 7.1.
Στον προαύλιο χώρο του κινηματογράφου υπάρχει το CINEMA COFFEE HOUSE, ένα όμορφο αναψυκτήριο-καφετέρια, το οποίο λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, από τις 09.30 το πρωί.
Στον κινηματογράφο προβάλλονται πάντα οι καλύτερες ταινίες Α’ προβολής και όπως πάντα με το φτηνότερο εισιτήριο της αγοράς.


ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ
A BRAS OUVERTS

Σκηνοθεσία: Φιλίπ ντε Σοβρόν
Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ, Αρί Αμπιντάν, Έλσα Ζιλμπερστάιν
Διάρκεια: 92 λεπτά
Ώρα έναρξης: 
  • Πέμπτη – Τρίτη 21.00 (Μια προβολή)
  • Τετάρτη  21.30 (Μια προβολή)

Ο Jean-Etienne, γνωστός διανοούμενος του γαλλικού προοδευτικού χώρου, έχει μόλις συγγράψει το νέο του βιβλίο με τίτλο «Με Ανοιχτές Αγκάλες», προτρέποντας την εγχώρια κοινωνία να δεχθεί να βοηθήσει ανθρώπους από διαφορετικά πολιτισμικά υπόβαθρα στο όνομα των ανθρωπιστικών αξιών που πρεσβεύει. Σε ένα έντονο τηλεοπτικό ντιμπέιτ, ένας πολιτικός του αντίπαλος τον εγκαλεί πως δεν πράττει όπως διακηρύσσει και τον προκαλεί να φιλοξενήσει στο πολυτελές σπίτι του μια οικογένεια Ρομά. Εκείνος δημοσιοποιεί στον αέρα τη διεύθυνση της οικίας του και αυθημερόν δέχεται την επίσκεψη από Ρομά που έτυχε να δουν την εκπομπή. Προκειμένου να εκτεθεί ως ασυνεπής και υποκριτής, τους φιλοξενεί παρά τις έντονες διαφωνίες της γυναίκας του κι έτσι ξεκινάει μια σειρά ευτράπελων.

Η ταινία έχει χιούμορ επιπέδου και σχολιάζει καλά κάποια «εύθραυστα» σημεία, όπως η υποκρισία όσων φωνάζουν ότι είναι έτοιμοι να δώσουν αλλά δεν το πιστεύουν ή η αχαριστία εκείνων που ενώ δέχονται το καλό λησμονούν τη λέξη ευχαριστώ. Κάποιοι β' ρόλοι έχουν χάρη, κυρίως του Σιρίλ Λεκόμ που υποδύεται τον άστεγο Γάλλο που έχει ενσωματωθεί με τους... Ρομά.Ο ΚΥΚΛΟΣ
THE CIRCLE

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Πόνσολντ
Πρωταγωνιστούν: Τομ Χάνκς, Έμα Γουάτσον, Τζον Μπογιέντα, Κάρεν Γκίλαν
Διάρκεια: 110 λεπτά
Ώρα έναρξης: 
  • Πέμπτη – Τρίτη 23.00 (Μια προβολή)
  • Τετάρτη 23.15 (Μια προβολή)

Άλλη μια απόπειρα να περιγραφή το κοντινό μέλλον με αναφορές στις θεωρίες συνωμοσίας του σήμερα αλλά η υπερβολική αφέλεια και το προβλέψιμα διδακτικό σενάριο χαλάει τις αρχικές θετικές εντυπώσεις .

Όταν η Μέι προσλαμβάνεται στην μεγαλύτερη και πιο ισχυρή εταιρία Τεχνολογίας και Social Media στον κόσμο, θεωρεί ότι αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής της. Καθώς ανέρχεται στην ιεραρχία, ενθαρρύνεται από τον Ιδρυτή της εταιρίας Ίμον να συμμετέχει σε ένα επαναστατικό πείραμα που ξεπερνάει τα όρια της ιδιωτικότητας, της ηθικής και τελικά κάθε προσωπικής ελευθερίας.

Στο κομμάτι του σασπένς και της σκιαγράφησης της απόλυτης κυριαρχίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις ζωές των ανθρώπων το φιλμ καταφέρνει να γίνει πειστικό και άμεσο ταυτόχρονα επιχειρεί να αρθρώσει ένα πιο βαρυσήμαντο λόγο γύρω από τα όρια της ιδιωτικότητας, της ηθικής και της κατάργησης της προσωπικής ελευθερίας.


Διεύθυνση: Μιλτιάδου & Γαργηττού, Γέρακας (πλησίον του κολυμβητήριο)
Τηλ: 210 6612717

Εισιτήρια: 
  • Γενική είσοδος: € 6.00 
  • Παιδιά έως 12 ετών/φοιτητές/αθηνόραμα Club/άνω των 65: € 5.00
  • Κάθε Τετάρτη: 1+1