Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Σινέ Παλλήνη - Από Πέμπτη 3 έως Τετάρτη 9 Ιουλίου(trailer)

Ο θερινός κινηματογράφος Σινέ Παλλήνη, βρίσκεται ένα βήμα μόλις στρίψουμε δεξιά από τη Λεωφόρο Μαραθώνος, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 3.
Σε ένα, έτσι κι αλλιώς ασυνήθιστο περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από αναρριχητικά φυτά μπορείτε να απολαύσετε την ταινία σας. Ο χώρος είναι άνετος και πρόσφατα ανακαινισμένος, ενώ διαθέτει και dolby surround σύστημα. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το μπαρ και να ζητήσετε δροσιστικά καλοκαιρινά κοκτέιλ αλλά και κρύα πιάτα.

Δες ακόμα: Σινέ Γέρακας|Από Πέμπτη 3 έως Τετάρτη 9 Ιουλίου

Το Στέμμα Των Ινδιών
Viceroy's House


Σκηνοθεσία: Gurinder Chadha
Πρωταγωνιστούν: Gillian Anderson, Hugh Bonneville, Michael Gambon, Huma Qureshi, Lily Travers
Διάρκεια: 106'
Ώρα έναρξης: 21:00

Πίσω στο 1947, ο Λόρδος Louis Mountbatten (Hugh Bonneville) έχει οριστεί ως ο τελευταίος Αντιβασιλέας της (Βρετανικής) Ινδίας. Καθήκον του είναι να επιβλέπει την μετάβαση της χώρας από την Αγγλική κυριαρχία προς την ανεξαρτησία. Μαζί του καταφθάνει και η σύζυγός του Edwina (Gillian Anderson). Αυτούς τους έξι τελευταίους μήνες πριν την αποχώρηση των Αγγλων στην οικία του Αντιβασιλέα στο Νέο Δελχί συνυπάρχουν οι βρετανοί αποικιοκράτες με το υπηρετικό προσωπικό που απαρτίζεται από 500 ινδουιστές, μουσουλμάνους και σιχ. Ανάμεσά τους, ο Jeet (Manish Dayal) ο οποίος ερωτεύεται την Aalia (Huma Qureshi), ενώ γύρω τους οι φιλονικίες για το μέλλον της χώρας εξαπλώνονται σε όλα τα μέτωπα του σπιτιού.


Ο Μαύρος Πύργος
The Dark Tower


Σκηνοθεσία: Νικολάι Άρσελ
Πρωταγωνιστούν: Μάθιου Μακόναχι, Ίντρις Έλμπα, Κάθριν Γουίνικ, Τζάκι Ερλ Χέιλι, Έιμπι Λι, Τομ Τέιλορ
Διάρκεια: 95'
Ώρα έναρξης: 23:00

Δεν υπάρχει μόνο ένας κόσμος στο σύμπαν μας. Ο Roland Deschain (Idris Elba) είναι ο τελευταίος Πιστολέρο, ορκισμένος υπερασπιστής του σύμπαντος και εγκλωβισμένος σε μια αέναη μάχη με την αιώνια νέμεσή του, τον Walter O’Dim (Matthew McConaughey), δηλαδή τον Μαυροντυμένο Άντρα. Ο Πιστολέρο προσπαθεί να αποτρέψει τον O’Dim από το να γκρεμίσει τον Μαύρο Πύργο, ο οποίος κρατά ολόκληρο το σύμπαν σε ισορροπία. Με το πεπρωμένο των κόσμων να διακυβεύεται, και την αναπάντεχη βοήθεια ενός χαρισματικού εφήβου που έρχεται από τη δική μας πραγματικότητα, το καλό και το κακό θα συγκρουστούν στην έσχατη μάχη, μιας και μόνο ο Roland είναι σε θέση να προστατεύσει τον Πύργο και ολόκληρο το σύμπαν από τον Μαυροντυμένο Άντρα.


Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 3 & Λεωφ. Μαραθώνος
Τηλ: 210 6666815, 210-6666284
Εισιτήρια: 
  • Γενική είσοδος: € 7.50 
  • Παιδιά έως 12 ετών/φοιτητές/άνεργοι: € 6.00
  • Κάθε Τετάρτη: Γενική είσοδος € 5.00, Παιδικές ταινίες € 6.00